kategorie

Migdał w czekoladzie mlecznej i białej z kokosem

WYBIERZ WERSJĘ PRODUKTU
Cena brutto:
Ilość:
dostępność:Dostępny
producent:producent
Opis:

MIGDAŁ W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I BIAŁEJ Z KOKOSEM

 

Nasze migdały prażone w czekoladzie to prawdziwa gratka dla miłośników wyjątkowych słodkości! Każdy migdał jest starannie wyselekcjonowany i prażony, aby uzyskać doskonały, chrupiący smak. Następnie otulamy go aksamitną czekoladą mleczną i delikatną białą czekoladą, tworząc harmonijną mieszankę smaków. Dodatek kokosa nadaje całości subtelną, tropikalną nutę, która doskonale komponuje się z intensywnością czekolady i orzechów. To idealna przekąska na co dzień, jako dodatek do deserów lub wyjątkowy upominek dla bliskich.

 

Skład: czekolada mleczna 42% (cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; aromat),  czekolada biała 36% ( cukier, tłuszcz kakaowy,  serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; ekstrakt z wanilii),migdały prażone 18%, wiórki kokosowe 2,5%, substancja glazurująca: guma arabska, aromat.

Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 28%. Czekolada biała: masa mleczna minimum 14%.

 

Produkt może zawierać śladowe ilości innych orzechów.

Data przydatności i numer partii towaru znajdują się na opakowaniu.

Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.

 

Opakowanie:

·         doypack papierowy  300g

·         doypack papierowy  500g

·         doypack papierowy 1000g